De hout / verf groep

Binnen de houtgroep op Inducent werken cliënten onder begeleiding aan verschillende projecten. Er worden producten gemaakt welke hier verkocht worden. Daarnaast kunt u bij  Inducent terecht voor een houtopdracht. De voorwaarde is wel dat de deelnemers van de houtgroep er aan mee kunnen werken. Dit kan bestaan uit zagen, schuren of verven. Op de foto ziet u een voorbeeld van een opdracht. 

restaureren

In het houtlokaal worden niet alleen nieuwe producten gemaakt. Ook kunt u hier terecht om oude of versleten meubelen te laten restaureren.

verven

Producten die op Inducent worden gemaakt worden in het verf lokaal geschilderd. Maar ook hier kunt u weer terecht voor diverse schilderopdrachten. Neem voor de mogelijkheden contact op met Inducent.


De lokalen

Naast de houtgroep en het verflokaal zijn er nog 2 lokalen op Inducent. In deze lokalen worden voornamelijk ligt arbeidsmatige werkzaamheden verricht zoals in / uitpakwerk, sorteerwerk, demonteren van producten etc...

 

De tuin

Bij Inducent hebben we een moestuin met kas. Hierin worden groenten en fruit verbouwd. Ook de tuin wordt zo veel als mogelijk door of samen met de cliënten onderhouden.

Website Inducent.

Wanneer er nieuwe producten zijn gemaakt op Inducent worden deze samen met cliënten op de website geplaatst.